CoverOpKamersklein Yes! Op kamers

Voor het eerst sta je echt op eigen benen. Dat is leuk, tot je ontdekt dat de borden zichzelf niet wassen en je lakens ook niet. En dat je eigenlijk nooit goed hebt opgelet toen je ouders je uitlegden hoe de thermostaat werkt en waar de groene zeep voor is. Daar is dit handige boek voor. Alles wat je nooit hebt willen weten over het huishouden, in overzichtelijke hoofdstukken en op alfabetische volgorde, van poetsen tot strijken en van behangen tot elektra, en nog véél meer, inclusief (digitale) veiligheid, je buitenruimte en tips voor duurzaam en geldbesparend wonen!


MijnDieetDagboek Mijn Dieet Dagboek

Een dieet volhouden kan knap lastig zijn. Maar wanneer je dagelijks noteert wat je eet en bijhoudt hoeveel je beweegt, wordt het een stuk makkelijker. Je herkent patronen en valkuilen waarop je direct kunt inspelen. Bovendien maakt het je dieet een stuk leuker: iedere vooruitgang staat zwart op wit. Met dit dagboek win je de strijd tegen de overtollige kilo’s!


weddingplannerklein Weddingplanner

Het organiseren van je eigen bruiloft is hartstikke leuk, maar ook een hoop geregel. Deze weddingplanner komt dan goed van pas. Hij staat boordevol informatie, tips en handige checklists.


slowdownandrelaxkleinSlow down and relax

Even stilstaan is vaak een hele vooruitgang. Dat betekent op tijd ontspannen en aandacht hebben, ook voor jezelf. Met deze koker vol ideeën en recepten en natuurlijk de bijgeleverde accesoires (een fluwelen zakje met vijf hot stones, wierook en een wierookhouder) maak je een goed begin. Voel je fijn en kom volledig tot rust.


yourhealthisyourwealthkleinYour health is your wealth

Je lichaam en geest moeten af en toe kunnen opladen om te voorkomen dat je jezelf voorbij holt. Met deze koker vol ideeën en recepten en natuurlijk de bijgeleverde accesoires (een springtouw met teller, een bidon en een zweetbandje met rits) ga je direct goed van start. Voel je fijn en train je happy.


handboekklein Handboek Opgroeien en Opvoeden

Zodra je zoon of dochter is geboren komen er ongelooflijk veel vragen op je af. Waarom huilt je kindje? Hoe vaak moet het drinken? Wanneer zal het gaan lopen? Wat te doen als je kindje waterpokken heeft, ondeugend is, in zijn broek blijft plassen en bang is voor een monster onder zijn bed? In dit handboek geven we een antwoord op al je vragen over de ontwikkeling van jouw kindje in zijn of haar eerste vier levensjaren. Bovendien kun je er ook je eigen tips en ervaringen in kwijt!


Myfavoritewinesklein My favorite wines

Praten of lezen over wijn is leuk. Enige probleem: je vergeet alles vaak in een mum van tijd. Doelstelling van My Favorite Wines is om dat wat je proeft, ruikt, leest of hoort nu eens echt te onthouden. Het boek geeft veel handige informatie over het kopen en proeven van wijn, maar het is vooral een boekje waarmee je zelf aan de slag gaat.


WoezelenPipbabyeerstejaar Baby's eerste jaar

In Baby's eerste jaar kun je alle bijzondere momenten in de ontwikkeling van je kindje precies bijhouden. Want als er weer een mijlpaal(tje) is gezet, wil je later wel kunnen vertellen waar, wanneer en onder welke omstandigheden.


WoezelPipOpgroeiboekflein Mijn opgroeiboek

In Mijn opgroeiboek leg je alle bijzondere momenten vast van je kind tijdens het opgroeien. Zo kun je geen enkele mijlpaal over het hoofd zien. Bovendien vind je bij elke leeftijdsfase leuke info en weetjes.


WoezelenPipcrecheenoppasboekklein Mijn crèche- en oppasboek

Mijn crèche- en oppasboek is bedoeld om de leuke en noodzakelijke informatie uit te wisselen met het kinderdagverblijf en/of de oppas.